• Kuvaus

Kuvaus

Puinen vaatekaappi Emilie hyllyillä. Vasemmalla puolella säädettävillä korkeuksilla hyllytasot 4 kpl + väliseinä + oikealla vaatetanko.

Mitat: leveys 135 cm, korkeus 200 cm, syvyys 60 cm.
Tämä vaatekaappi on valmistettu kestämään vuosikymmeniä ja on laadukasta puusepän käsityötä.

Kaappi on tehty kahdella puisella peiliovella ja kahdella laatikolla. Laatikoiden pohjat on tehty masiivipuusta, kantavuus 50 kg. Oven eri osat on liitetty yhteen tukevilla puu- tapeilla. Vaatekaappi on valmistettu oksattomasta A-laatuluokan massiivimännystä missä ei ole ongelmallisia pihkaisia oksankohtia.

Takaseinä on valmistettu A-laatuluokan oksattomasta koivuvanerista. Puinen vaatekaappi on 2 kertaa pohjamaalattu ja 2 kertaa pintamaalattu valkoisella laadukalla vesipohjaisella puolihimmeällä huonekalumaalilla. Kaapin sisäpuoli ei ole maalattu. Maalaukset teemme maalauskammiossa ruiskulla.

Kaapin jalkojen korkeus on 9 cm.

Lukollinen ovi, kauniit saranat ja vetimet. Kaapin valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia materjaaleja (lastulevy, MDF levy, pahvi)
Tuote on valmistettu alusta asti meidän omalla tehtaalla. Myös kaapin valmistuksessa tarvittavat liimapuulevyt teemme itse. Kaappi on saatavilla myös asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan.

Jos et löytänyt sivuiltamme sopivaa ratkaisua,
ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaista vaatekaappia tarvitset.
Ja me valmistamme juuri sinulle sopivan kaapin. Sinulle sopivilla mitoilla ja sävyllä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Ilmainen toimitus Helsinki, Turku, Tampere suunnassa. Muut alueet maksua vastaan. Tilaus toimitetaan talon ulko-ovelle asti.

Hinta 1350 euroa. Tee tilaus ja maksat vasta saatuasi tuotteen!