• Kuvaus

Kuvaus

Korkea vaatekaappi. Mitat: leveys 120, korkeus 240, syvyys 60 cm.
Kahdella puisella peiliovella ja kahdella laatikolla. Vaatekaappi on toimituksen ajaksi osiin menevä. Korkea vaatekaappi on valmistettu oksattomasta A-laatuluokan massiivimännystä.

Takaseinä on valmistettu A-laatuluokan oksattomasta koivuvanerista. Vaatekaappi on 2 kertaa pohjamaalattu ja 2 kertaa pintamaalattu puolihimmeällä valkoisella laadukalla huonekalumaalilla. Maalaukset teemme maalauskammiossa ruiskulla.

Lukollinen ovi, kauniit saranat ja vetimet. Ovilehden paksuus on 27 mm. Kaappi on laadukasta puusepän käsityötä. Kaapin valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia materjaaleja (lastulevy, MDF levy, pahvi)

Tuote on valmistettu alusta asti meidän omalla tehtaalla. Kaappi on saatavilla myös asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan.

Jos et löytänyt sivuiltamme sopivaa ratkaisua,
ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaista vaatekaappia tarvitset.
Ja me valmistamme juuri sinulle sopivan kaapin. Sinulle sopivilla mitoilla, pintakäsittelyllä ja sävyllä. Luonnonmukainen pintakäsittely Osmocolor tuoteeilla.

Ilmainen toimitus Helsinki, Turku, Tampere suunnassa. Muut alueet maksua vastaan. Tilaus toimitetaan talon ulko-ovelle asti.

Tangolla varustetun oksattomasta männystä kaapin hinta on 1650 euroa.
Hyllyjä laitamme lisämaksua vastaan pyydä tarjousta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Vertsaan sijainti Viro. Puhun hyvin suomea, terv. Reijo!